+36 (20) 412-0412

Az MB ELIT TAXI 2004-ben alakult az igényes utazó közönség kiszolgálására.

Minőségpolitikánkat a “Megbízhatóság és Elegancia” jellemzi.

A gépjárműpark több, mint  200  autóból ill. egyterű gépjárművekből áll.

A teljes flotta bankkártya-olvasóval felszerelt, minden Magyarországon használatos kártya, illetve az MB ELIT TAXI ügyfélkártyájának elfogadására alkalmas.

Céges megrendelőink részére biztosítjuk az átutalásos, ill. a taxi-kártyás fizetési konstrukciót (utólag fizethetik taxiköltségüket havi részletezéssel, a bankkártyás rendszerhez hasonlóan)

Repteres beszállításoknál, a megadott járatszámhoz küldjük a taxit, az ár 60 perc várakozást tartalmaz, illetve igény esetén nyomtatott logo-val v. névvel várjuk a vendéget

A szolgáltatás minőségéért 100 %-os visszafizetési garanciát vállalunk.

Az MB ELIT TAXI szigorú VIR rendszer szerint működik, és rendelkezik ISO 9001-2008 tanúsítvánnyal.

Célunk és küldetésünk szerint utasainknak, partnereinknek, és munkatársainknak egyaránt a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtjuk.

személyszállítás

Gyorsan és kényelmesen elvisszük Önt a város bármely pontjára!

hotel transzfer

Ha kényelmes szállodára van szüksége, partnereinknél is foglalhat!

reptéri transzfer

Reptéri transzferek a leggyorsabb és időben is biztonságos útvonalakon!

Csomagszállítás

Udvarias sofőrjeink segítenek a csomagokkal is!

COVID INFORMÁCIÓ

Tisztelt Ügyfelünk! A koronavírus járvány miatt kialakult nehéz helyzet kezelésének érdekében néhány azonnali intézkedést léptettünk életbe, melynek értelmében az összes MB ELIT járművet felszereltük az alábbi eszközökkel :

Alkoholos kézfertőtlenítő gél
Antibakteriális légfrissítő
Antibakteriális fertőtlenítő kendő

Az egységes belső rendelkezés értelmében minden utazást követően a sofőr elvégzi a szükséges fertőtlenítő tisztítást, menet közben a légfertőtlenítést, illetve az utazás megkezdése előtt megkérjük a vendégeket, hogy használják a kézfertőtlenítő gélt.
Igyekszünk a lehető legnagyobb gondossággal vigyázni Ügyfeleink és Kollégáink egészségére, ezért kérjük kedves Partnereink, Utasaink közreműködését, segítségét is ez ügyben.
Kérjük, hogy a vendégeket tájékoztassák arról, hogy az MB ELIT autóiban biztonságosan utazhatnak, mert csak olyan vendéget szállítanak a járművek, aki közreműködő a biztonsági intézkedések betartásával kapcsolatban.
Sofőrjeink fegyelmezetten, a megfelelő információk birtokában végzik munkájukat, közös érdekünk, hogy mielőbb rendeződjön a helyzet és visszatérjen az élet a megszokott normál kerékvágásba.

Az MB ELIT felelős szolgáltatóként továbbra is mindent megtesz a Megrendelői és Munkatársai egészségének megőrzése érdekében!

Bármilyen kérés, kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésre !