+36 (20) 412-0412
!
Törvényi háttér

Budapest Főváros Közgyűlése 2013 április 9. napján elfogadta a személytaxival végzett személyszállítási szolgáltatás és a személytaxi–szolgáltatást közvetítő és szervező szolgálat működtetésének feltételeiről, a személytaxi – szolgáltatás hatósági áráról szóló 31/2013v. Kgy. (IV. 18) Főv. Kgy. rendeletet (a továbbiakban: taxirendelet), amely 2013. szeptember 01. napján lépett hatályba.

Alapdíj:

700

Távolsággal arányos viteldíj (Ft/km):

300

Idővel arányos egységdíj (Ft/perc):

75

A taxirendelet értelmében a budapesti személytaxi szolgáltatás egységdíjainak kötelező mértéke- rögzített hatósági ár

!
Személygépkocsis személyszállítás

A fuvardíj a fuvarfeladat ismeretében kerül meghátározásrara. Kérje ajánlatunkat elérhetőségünk valamelyikén.

!

Hívását éjjel-nappal fogadjuk!

+36 (20) 412 0 412

  COVID INFORMÁCIÓ

  Tisztelt Ügyfelünk! A koronavírus járvány miatt kialakult nehéz helyzet kezelésének érdekében néhány azonnali intézkedést léptettünk életbe, melynek értelmében az összes MB ELIT járművet felszereltük az alábbi eszközökkel :

  Alkoholos kézfertőtlenítő gél
  Antibakteriális légfrissítő
  Antibakteriális fertőtlenítő kendő

  Az egységes belső rendelkezés értelmében minden utazást követően a sofőr elvégzi a szükséges fertőtlenítő tisztítást, menet közben a légfertőtlenítést, illetve az utazás megkezdése előtt megkérjük a vendégeket, hogy használják a kézfertőtlenítő gélt.
  Igyekszünk a lehető legnagyobb gondossággal vigyázni Ügyfeleink és Kollégáink egészségére, ezért kérjük kedves Partnereink, Utasaink közreműködését, segítségét is ez ügyben.
  Kérjük, hogy a vendégeket tájékoztassák arról, hogy az MB ELIT autóiban biztonságosan utazhatnak, mert csak olyan vendéget szállítanak a járművek, aki közreműködő a biztonsági intézkedések betartásával kapcsolatban.
  Sofőrjeink fegyelmezetten, a megfelelő információk birtokában végzik munkájukat, közös érdekünk, hogy mielőbb rendeződjön a helyzet és visszatérjen az élet a megszokott normál kerékvágásba.

  Az MB ELIT felelős szolgáltatóként továbbra is mindent megtesz a Megrendelői és Munkatársai egészségének megőrzése érdekében!

  Bármilyen kérés, kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésre !