Hívjon taxit most!

+36 (20) 412-0412

animation Taxi
[/like_sc_animation]

  animation

  Szeretne

  Velünk dolgozni?

  Amennyiben elhívatott a személyszállítában és szeretne egy dinamikusan fejlődő csapat tagjává vállni, akkor nálunk a helye!

  • Luxus autók
  • Juttatások
  • Állandó ügyfélkör
  • Igényes munka
  • Fix árak
  • Kiemelt partnerek

  Rólunk

  Mondták

  Modellként fontos, hogy mindig odaérjek a következő munkámhoz és a ruháim is tiszták maradjanak az autóban. Azért használom az Elit Taxit, mert ismerik a város és a leggyorsabb útvonalon visznek és az autók is mindig szép tiszták!

  HuAnita

  A belvárosba nem lehet parkolni, vagy órákat kell körözni, míg szabad helyet találunk! Emiatt rengeteg időt nyerek, ha Taxival megyek. Más taxitársaságnál ugyanarra a címre mindig eltérő tarifával vittek, az MB Elitesek viszont mindig korrekt áron juttatnak célba!

  Tibor

  Lerobbantam és egy Elit taxis megállt és segített! Még az autót is segített félretolni, aztán korrekt áron hazavitt! Nekem számít a jóindulat, ezért már mindig ezt a társaságot választom!

  Attila

  Elég stresszes az életem, folyton egyik helyről a másikra rohanok, fontos, hogy legalább útközben egy kicsit megnyugodjak. Az Elit taxikban van valami megnyugtató légkör, tudom, hogy időben odaérek, ha őket választom!

  Klaudia

  Hetente 2x is repülővel utazom, sok taxitársaságot kipróbáltam a reptéri transerekkel, míg végül az Elit Taxi mellett döntöttem! Nálam csak 1x lehet hibázni, de már 4 éve nem volt gond! Nagyon jól ismerik a várost és mindig pontosak!

  PATRICK

  Az életemben elengedhetetlen a pontosság, ehhez pedig olyan partner kell, akire maximálisan számíthatok!

  Dr. Kiss Zsolt

  COVID INFORMÁCIÓ

  Tisztelt Ügyfelünk! A koronavírus járvány miatt kialakult nehéz helyzet kezelésének érdekében néhány azonnali intézkedést léptettünk életbe, melynek értelmében az összes MB ELIT járművet felszereltük az alábbi eszközökkel :

  Alkoholos kézfertőtlenítő gél
  Antibakteriális légfrissítő
  Antibakteriális fertőtlenítő kendő

  Az egységes belső rendelkezés értelmében minden utazást követően a sofőr elvégzi a szükséges fertőtlenítő tisztítást, menet közben a légfertőtlenítést, illetve az utazás megkezdése előtt megkérjük a vendégeket, hogy használják a kézfertőtlenítő gélt.
  Igyekszünk a lehető legnagyobb gondossággal vigyázni Ügyfeleink és Kollégáink egészségére, ezért kérjük kedves Partnereink, Utasaink közreműködését, segítségét is ez ügyben.
  Kérjük, hogy a vendégeket tájékoztassák arról, hogy az MB ELIT autóiban biztonságosan utazhatnak, mert csak olyan vendéget szállítanak a járművek, aki közreműködő a biztonsági intézkedések betartásával kapcsolatban.
  Sofőrjeink fegyelmezetten, a megfelelő információk birtokában végzik munkájukat, közös érdekünk, hogy mielőbb rendeződjön a helyzet és visszatérjen az élet a megszokott normál kerékvágásba.

  Az MB ELIT felelős szolgáltatóként továbbra is mindent megtesz a Megrendelői és Munkatársai egészségének megőrzése érdekében!

  Bármilyen kérés, kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésre !